Jobb Privatreise

Besøkte land fra A til Å (oppdateres forhåpentligvis hyppig)

Målet om 100 land nærmer seg...

Afghanistan, Belgia, Brunei, Cuba, Danmark, Dr Congo, Egypt, Elfenbenkysten, England, Eritrea, Etiopia, Filippinene, Finland, Frankrike, Gambia, Gibraltar, Hellas, Indonesia, Irak, Irland, Island, Israel, Italia, Japan, Jordan, Kambodsja, Kenya, Kina, Kroatia, Kypros, Liberia, Litauen, Malawi, Malaysia, Malta, Marokko, Nederland, Nepal, Pakistan, Polen, Portugal, Russland, Singapore, Skottland, Spania, Sveits, Sverige, Sør-Korea, Sør-Sudan, Tanzania, Thailand, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, USA, Vatikanet, Vietnam, Østerrike, Monaco.

Flere av disse stedene har gode dykkemuligheter. Se video av haidykk her!

Bilder fra diverse reiser i jobb og på fritid finner du her.

%d bloggers like this: